Hugo de Jong Fotografie - Eindhoven Hugo de Jong Fotografie - Eindhoven

// Bedrijfsfotografie

“Bedrijfsfotografie en zakelijke portretten.”

Een goed representatief en zakelijk portret is essentieel voor de uitstraling van uw bedrijf. Of het nu om een zakelijke profielfoto voor social media als Facebook, Linkedin of Twitter gaat, of juist voor uw eigen website en brochures.
De bedrijfsfoto's kunnen bij u op de zaak genomen worden, ergens op een passende locatie, of zelfs in onze professionele studio op Strijp S in Eindhoven! Met een natuurlijke of juist neutrale achtergrond, net wat het beste bij uw huisstijl past.
Alle geselecteerde foto's worden in Photoshop bewerkt en eventueel geretoucheerd zodat u er fris en scherp op staat!
Daarnaast is Hugo de Jong gespecialiseerd in totale plaatjes voor websites, brochures, advertenties en presentaties. Zo worden bijvoorbeeld portretten, producten, sfeerbeelden, werkzaamheden en uw bedrijfspand allemaal in dezelfde stijl gefotografeerd zodat deze perfect binnen uw huisstijl passen.

Offerte aanvragen voor zakelijke bedrijfsfotografie?

Laat uw bedrijf of medewerkers fotograferen door Hugo de Jong Fotografie, en u zult verbaasd staan van alle positieve reacties! Stuur een email hugo@hugodejong.com of bel 0618095358 voor een prijsopgave.

U heeft al een professionele zakelijke photoshoot vanaf € 125,- (excl btw).
Je krijgt hiervoor zowel een goede headshot als een halfbody shot, in kleur en zwart-wit en deze worden digitaal aangeleverd in hoge en lage resolutie. De beelden kunnen geschoten worden in de studio tegen een neutrale achtergrond, of buiten op Strijp S.  

Natuurlijk is er (tegen meerprijs) veel meer mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.